PAJTIĆ OPET UMIŠLJA: Širi priču da "klince na ekserima" nema ko da hapsi

Autor: Republika

Vesti

15.07.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Pajtić je potpuno izgubio kompas, pa tako ne propušta priliku da širi laži i paniku. Tako je ovog puta iskoristio Exit i na svom Tviteru pisao kako se "klinci masovno drogiraju", a nema ko da ih hapsi.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bojan Pajtić

Iako je sam ministar policije Nebojša Stefanović naveo da je tokom Egzit festivala zaplenjeno brdo droge, a mediji preneli izveštaje da su sve festivalske večeri prošle uz uobičajen prosek intervncija Hitne pomoći i policije, nabeđenom Pajtiću to nije blo dovoljno, nego se latio laži, koja mu izgleda i najbolje paše.

- Preko 100 klinaca sinoć je zaglavilo na Urgentnom zbog "eksera " na Egzitu. Za minut se na stejdžu sazna ko diluje. Neko NEĆE da ih uhapsi očito- zavapio je Pajtić preko Twitera želeći da, kad već ne može nikako drugačje" lažima dobije pažnju koju je političkim promašajima odavno izgubio.

 

 

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je tokom noći u tu ustanovu primljeno troje pacijenata zbog intoksikacije, te da je vest da je 100 mladih ljudi primljeno u tu medicinsku ustanovu zbog korišćenja sintetičkih droga lažna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
paramonte

15.07.2018 16:57

Njemu se nikada nije molo verovati,zna se da prica ono sto njemu odgovara.

poli

15.07.2018 17:07

Bojan pajtic je covek koji je izgubio konpas b ne zna sta prica

ed

15.07.2018 17:26

Pajtic samo lazima uspeva da pridobije glasace, ne ume na druge nacine! Sramota!

Stari Ras

15.07.2018 17:58

Mora se stati na put ovim dilerima što navlače klince...