KOZAREV PRAVO U METU: Janković da ne zloupotrebljava ubistvo Ivanovića

Autor: Tanjug

Vesti

13.07.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev istakao je danas da Saša Janković treba da prestane da zloupotrebljava gubitak porodice Olivera Ivanovića i da, ako želi, pomogne u rasvetljavanju tog monstruoznog zločina.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Oštar: Dušan Kozarev

- Saša Janković, ako ni zbog čega drugog, onda zbog elementarne pristojnosti, da prestane da zloupotrebljava bol i gubitak porodice Olivera Ivanovića, i da, ako baš žarko želi da pomogne u rasvetljavanju tog monstruoznog zločina, odgovore na postavljena pitanja zatraži u Prištini. On će tamo biti dobrodošao, jer separatisti u Prištini visoko cene njegovo lobiranje za samoproglašenu kosovsku nezavisnost - naglasio je Kozarev u saopštenju. 

On ističe da pre nego što Janković ode u Prištinu da razgovara sa svojim istomišljenicima, treba da odgovori srpskoj javnosti ko ga je nagovorio da nudi samoproglašenom Kosovu dve stolice u Ujedinjenim nacijama i da li je za tu inicijativu dobio honorar ili to čini iz ubeđenja. 

- Janković treba da odgovori i zašto u vreme dok je bio zaštitnik građana nije pokazivao nikakvo interesovanje za Srbe na Kosovu i Metohiji, pa ni za Olivera Ivanovića. Da li je Janković samoinicijativno kao zaštitnik građana izuzeo Kosovo i Metohiju iz svoje nadležnosti i odbijao da napiše makar jedan red o položaju Srba koji tamo žive, ili ga je neko posavetovao da tako postupi? Konačno, planira li Janković da, zbog programskih sličnosti, formira koaliciju sa Aljbinom Kurtijem i njegovim Samoopredeljenjem? - naveo je Kozarev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Gagi

14.07.2018 06:45

Oni to samo i umeju da nešto zloupotrebljavaju, zato su tu samo oko cenzusa.

sasa

14.07.2018 09:08

@Gagi - To je ustvari njihov program samo prljavo.

milos

14.07.2018 07:01

Ne bi on zloupotrebljavao da ima sta drugo pametno da kaze, ali posto nema on se hvata za sve bez trunke obzira i savesti.

mimi

14.07.2018 07:11

on koristi sva sredstva da blati vlast bez obzira da li time povredjuje nekog