POČELO OSIPANJE NARODNE STRANKE: Šef medijskog tima Jeremićeve partije prešao u naprednjake

Autor: Tanjug

Vesti

13.07.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Krstin, doskorašnji šef medijskog tima Narodne stranke Vuka Jeremića od danas je novi član Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu je.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako je objasnio, iz NS je prešao "zbog loših međuljudskih odnosa i poverenika koje je Vuk Jeremić postavio i njihovog lošeg odnosa prema članstvu, sukoba zbog novca i ličnih interesa". 

Dina Vučinić, članica Izvršnog odbora SNS i šef odborničke grupe te stranke u Skupštini Novog Sada rekla je na konferenciji za novinare da je prelazak Krstina dokaz da su Srpska napredna stranka i predsednik Vučić jedini u stvarnom kontaktu sa građanima.

Predstavljajući Krstina kao novog člana stranke, ona je navela da Jeremić, kao "dete komunizma" predvodi napade na VUčića, da je kao šef diplomatije "direktno doprineo gubitku Kosova i Metohije", a da ga zanimaju samo novac i vlast, dok je Krstin zahvalio naprednjacima što mu pružaju "pravu priliku da svoj budući politički angažman posveti boljitku građana Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
ziki

13.07.2018 15:29

Pa novac je jedino ono sto njih zanima. Nije Vuka stalo za narod i svoje clanove,stalo mu samo do punjenja svojih dzepova.

paramonte

13.07.2018 15:30

Evidentno je da Jeremicev brod tone.

Nenad

13.07.2018 15:32

Ti foteljasi su davno proslo vereme. I sami vide da ih narod ne sisa ni 2%.

Toma

13.07.2018 15:39

Video čovek da je to skupina iz interesa i napustio ih.