ŠTA SE KRIJE IZA SMRTI DEJANA MILOJEVIĆA? Otkriveni šokantni detalji! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU UZ DVA POKLONA!

Autor:

Vesti

20.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŠTA SE KRIJE IZA SMRTI DEJANA MILOJEVIĆA? Otkriveni šokantni detalji! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU UZ DVA POKLONA!

Foto: republika

DVA POKLONA U SRPSKOM TELEGRAFU

Današnje izdanje Srpskog telegrafa donosi dva zanimljiva poklona za svoje čitaoce. Na čak 16 strana SUPER ENIGME,  a tu je i ikona SVETOG JOVANA u zlatotisku.

SMRT DEJANA MILOJEVIĆA POKRENULA LAVINU U AMERICI

Tragična smrt Dejana Milojevića izazvala je veliku pažnju u Americi, pokrećući lavinu pitanja i spekulacija. Pravi uzrok njegove smrti će ostati nepoznat do rezultata obdukcije, a interesovanje za istinom je veliko, kako kod kluba i bolnice, tako i kod osiguravajućih kuća, otkriva naš izvor.

Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20.01.2024

 


ANTIVAKSERI U KAMPANJI: VAKCINA JE UBILA MILOJA! Srpski doktori: To je nemoguće

Suočavajući se sa tragičnim gubitkom Dejana Milojevića, pojedini antivakcinaši su pokrenuli kampanju tvrdeći da je vakcina bila uzrok njegove smrti. Međutim, srpski doktori odbacuju ovu tvrdnju kao nemoguću, ističući važnost tačnih informacija u javnom diskursu.

VUČIĆEV PLAN RAZVOJA IMA ŠEST PRIORITETA

Predsednik Vučić je predstavlja ambiciozan plan razvoja sa šest prioriteta koji će biti ključni za dalji napredak Srbije. Ova inicijativa privlači pažnju javnosti i otvara pitanje budućnosti zemlje.

SRBIJA PLIVALA ZA ČASNI KRST!

Tradicionalno plivanje za Časni krst održano je i ove godine, okupljajući hrabre učesnike koji su se takmičili u ovoj izazovnoj manifestaciji. Ova drevna tradicija privukla je pažnju i oduševljenje građana.

SAHRANJENA PEVAČICA: ĆERO, VRATI SE MAJCI I OCU

Sahrana poznate pevačice emotivno je obeležena porukom njenih roditelja. Njihove reči odzvanjaju tugom i ljubavlju, podsećajući nas na duboku emotivnu vezu između roditelja i deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading