PRAZNIČNI HAOS na granici: Sistem PADA u 3 ujutru, vozači u OČAJU!

Autor:

Vesti

29.12.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sinoć u 3 sata ujutru, nijedno vozilo nije uspelo da pređe granicu sa Mađarskom.

PRAZNIČNI HAOS na granici: Sistem PADA u 3 ujutru, vozači u OČAJU!

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

Na graničnom prelazu Horgoš, ulazak u Srbiju je protekao bez dužih zadržavanja, što su potvrdili snimci kamera AMSS. Međutim, situacija na graničnim prelazima iz Srbije ka Mađarskoj nije bila tako povoljna. Naime, sistem je pao na svim graničnim prelazima, izazivajući kolaps i značajne probleme za putnike.

Prema informacijama sa Instagram stranice serbialive_vesti, od sinoć u 3 sata ujutru, nijedno vozilo nije uspelo da pređe granicu sa Mađarskom.

 

 


Kako je navedeno, sistem na svim graničnim prelazima sa Mađarskom je pao u 3 sata ujutru i još uvek nije uspešno podignut. Ova situacija je rezultirala zastojem i kolapsom saobraćaja, što je izazvalo znatne probleme za putnike koji su nameravali da pređu granicu.

S obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja zbog praznika, apeluje se na sve vozače da budu posebno oprezni i da prilagode svoju vožnju uslovima na putu. Situacija na graničnim prelazima može dodatno uticati na gužve i zbog toga je važno da vozači budu strpljivi i da vožnju obavljaju sa povećanom pažnjom.

Ovim problemima na graničnim prelazima se dodatno ističe važnost redovnog održavanja i nadzora sistema kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

 

 

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije:

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati.
Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 14. januara 2024.godine.

Granični prelaz Rastina – Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa od 05. do  07. januara 2024. 

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 16. januara 2024. godine.

Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara 2024. od 00-24 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading