SRBIJAGAS PRODUŽIO ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA! Evo do kad možete platiti svoj račun

Autor:

Vesti

29.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rok plaćanja računa za gas za oktobar produžen do 15. decembra.

SRBIJAGAS PRODUŽIO ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA! Evo do kad možete platiti svoj račun

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Srbijagas je produžio rok plaćanja računa za gas za oktobar za kategoriju domaćinstva do 15. decembra, objavilo je danas to javno preduzeće.


Odluku je doneo generalni direktor JP Srbijagas Dušan Bajatović.


 Zbog obustave rada JP Pošta Srbije, izdati računi za gasni mesec oktobar 2023. godine, u velikom broju nisu prispeli na adrese krajnjih kupaca.
ONLAJN UVID U RAČUN:

Srbijagas pustilo je u rad platformu trgovine prirodnim gasom „Moj Srbijagas“ koji registrovanim korisnicima pruža mogućnost uvida u račune prirodnog gasa, kao i dobijanje računa na imejl adresu.

Platforma pruža mogućnost uvida u potrošnju u prethodne dve godine i stanje duga, objasnili su iz ovog preduzeća.

Kupci koji žele da koriste usluge portala moraju da podnesu Prijavu za registraciju korisnika (fizičkog lica) platforme „Moj Srbijagas“.

„Na početnoj strani platforme https://moj.srbijagas.com/pocetna u delu Moj Srbijagas, odabrati opciju 'registrujte se' i u okviru kategorije korisnika 'fizičko lice' preuzeti set dokumenata (Prijava, Uslovi korišćenja i Izjava o privatnosti), koje je potrebno popuniti, potpisati i dostaviti administraciji putem adrese mojsrbijagas.beograd@mojsrbijagas.com  tj. mojsrbijagas.novisad@mojsrbijagas.com  ili lično u prostorijama preduzeća“, navodi se u obaveštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading