PIJANA VALERIJA (29) HTELA NA SILU ZADOVOLJI KOMPLETNOG STRANCA! Opšti haos na aerodromu, svi ostali u šoku - bludna devojka uzela da PUŠI! (FOTO)

Autor: S.B.

Svet

29.11.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u avionu!

PIJANA VALERIJA (29) HTELA NA SILU ZADOVOLJI KOMPLETNOG STRANCA! Opšti haos na aerodromu, svi ostali u šoku - bludna devojka uzela da PUŠI! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Incident koji se nedavno desio na letu iz Turske za Moskvu ostavio je putnike u šoku. 29-godišnja Valerija, koja se, prema rečima putnika, ukrca u avion u alkoholisanom stanju, uhapšena je čim je avion sleteo u Moskvu.

Ona je navodno nasilno oralno zadovoljila muškarca koji je sedeo pored nje, dok su stjuardese sve to posmatrale, ali su čekale da on završi pre nego što su ga udaljile od nje. Avion je bio pun, a među putnicima bilo je čak i dece.

 


Prema rečima svedoka, Valerija je prvo izazvala probleme, a zatim nasilno zadovoljila muškarca.

 

On se u početku opirao, ali je kasnije prestao da pruža otpor. Nakon što su stjuardese pokušale da je odvoje od putnika, ona se opirala, a drugi muškarac je morao da pazi na nju do sletanja. Ona je čak pušila elektronske cigarete tokom incidenta.

Valerija je kažnjena sa 500 rubalja, što je otprilike pet evra. Pre nego što je uhapšena, pokušala je da podmiti ekipu i mlatarala novčanicom od sto dolara. Kasnije je izjavila da je sve bilo u redu i da se dobro provela, iako je njen postupak šokirao sve u avionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading