POZNATO VREME I MESTO SAHRANE UBIJENIH SRBA KOD BANJSKE! Tužne reči Stefanovog brata kidaju dušu: "Dođite da odate poštu našem junaku"

Autor:

Vesti

30.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Stefana, u noći između subote i nedelje u selu Banjska nakon sukoba lokalnih Srba i tzv. kosovske policije, poginula su još trojica Srba. Nastradali su Igor Milenković i Bojan Mijailović iz Leposavića, dok je identitet trećeg lica zasada nepoznat.

POZNATO VREME I MESTO SAHRANE UBIJENIH SRBA KOD BANJSKE! Tužne reči Stefanovog brata kidaju dušu: "Dođite da odate poštu našem junaku"

Foto: Instagram/192_rs

Stefan Nedeljković (31) jedan od ubijenih Srba kod Banjske na Kosovu i Metohiji, biće sahranjen sutra u Vrnjačkoj Banji, otkrio je njegov brat.

- Sahrana će biti održana u Vrnjačkoj Banji jer je porodica tako odlučila. Svako ko želi da prisustvuje sahrani može to da uradi sutra od 14 časova - rekao je njegov brat, nazivajući Stefana "našim junakom".

Tela ubijenih Srba predata su danas porodicama u Institutu za sudsku medicinu u Prištini. 

 Preuzimanju tela su prisustvovali porodični advokati, kao i takozvana kosovska policija. 

 
Osim vremena i mesta Stefanove sahrane, poznato je i da će Bojan Mijailović i Igor Milenković počivati u Leposaviću.

Podsetimo, Stefan je važio za izuzetno uzornog mladića i sportistu u Zvečanu i okolini, što danima unazad potvrđuju meštani, prijatelji porodica, nemi od bola nakon što su ga izgubili.

Bio je sin uglednog poslovnog čoveka Dragana Nedeljkovića zvanog Katolik, koji je ranije bio predsednik Opštine Zvečan.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Nije želeo da se pomiri sa okupacijom Kosova i Metohije od strane terorista bivše OVK, pričaju oni koji su ga poznavali.

Stefan Nedeljković nekadašnji je pobednik plivanja za Časni krst u jezeru Gazivode 2016. godine, a odlikovao ga je episkop raško-prizrenski Teodosije.

Njegova supruga, nakon što je sa maloletnim ćerkicama ostala bez najveće podrške u životu, potresnom porukom oprostila se od Stefana.

Foto: Republika

 

- Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume kao pobednik. Jer to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kog znam, najvećeg srca koje nikog nije ostavilo čak ni u borbi za sopstveni život i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja - napisala je nesrećna žena na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading