POTRESNA OBJAVA ŽENE UBIJENOG SRBINA SA KOSOVA: Čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao!

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga ubijenog Stefana N. sa Kosova i Metohije se prvi put oglasila i poslala potresnu poruku.

POTRESNA OBJAVA ŽENE UBIJENOG SRBINA SA KOSOVA: Čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao!

Foto: instagram.com

Ubijeni Srbin Stefan N.

Supruga ubijenog Stefana N., koji je stradao u okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji oglasila se i potresnom porukom mnogima naterala suze na oči.

Foto: instagram.com

Ubijeni Srbin Stefan N.

- Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara...Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume kao pobednik. Jer to jesi, naš superheroj zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kog znam, najvećeg srca koje nikog nije ostavilo čak ni u borbi za sopstveni život i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja - napisala je nesrećna žena na društvenoj mreži Instagram i navela:

- Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša tri čuda i mene odozgo i daj nam samo delić snage koju si posedovao...Volimo te i živećeš dok god kuca naše srce.

Podsetimo, Stefan N. je jedan od Srba koji je bio žrtva policije Aljbina Kurtija, iza sebe je ostavio tri ćerke, bio je sportista i svi o njemu imaju samo reči hvale. 

- Stefan je bio sportista, dečko za primer, bez ijedne mrlje. Porodica je u agoniji zbog svega što su doživeli, a teroru Aljbina Kurtija očigledno nema kraja, s obzirom na to da Kurtijevoj armiji nije dovoljno što su mladića lišili života, te sada porodici ne dozvoljavaju da preuzmu telo i oproste se kako treba - ispričao je za Republiku izvor blizak porodici.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading