KURTI PONOVO UBIJA SRBE! Brani dostavu osnovnih namirnica za život, kamioni s hlebom VRAĆENI nazad!

Autor:

Vesti

26.09.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu Balaban su zaustavljeni (kamioni) od strane policije tzv. Kosova i vraćeni nazad.

KURTI PONOVO UBIJA SRBE! Brani dostavu osnovnih  namirnica za život, kamioni s hlebom VRAĆENI nazad!

Foto: TANJUG/STR, RINA

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavlja svoj krvavi plan, ubija Srbe koji žive na KiM ovog puta braneći da im se dostave osnovne namirnice za život!

Hleb iz Zubinog Potoka , pekare Kolašin i pekare iz Leposavića kao i kombi sa mlekom jutros nisu pušteni da uđu u Banjsku i selo Joševik ispred Banjske!

 

 

- U mestu Balaban su zaustavljeni (kamioni) od strane policije tzv. Kosova i vraćeni nazad - navodi se u objavi na Tviteru.

Kako javlja reporter Kosovo onlajna, iz razgovora sa Specijalnim jedinicama Kosovske policije, jedino meštani mogu da uđu i izađu iz sela, uz obavezno legitimisanje i pretres vozila.

Tenzije na KiM se ne smiruju ni dva dana nakon pucnjave kod Banjske. Tu su u noći između subote i nedelje pripadnici KPS pokušali da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba.

Republika

Foto: Tanjug/Dopisnik KIM

 

Tom prilikom došlo je do razmene vatre i ubijen je albanski policajac. Nakon toga usledila je višesatna pucnjava tokom koje su stradali i srpski mladići.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Od hitaca pripadnika tzv. kosovske policije stradala su trojica Srba. Dva tela pronađena su istog dana, a treće dan kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (14)

Loading
Srđa

26.09.2023 10:32

Teror koji se nastavlja može da dovede do novih sukoba.

Marija

26.09.2023 10:34

Kurti je bezosecajan čovek.

VEKA

26.09.2023 10:42

Dokle ce nas narod trpeti tetor i nasilje od Kurtija!? Molimo se za nas narod na KiM🙏

Voja

26.09.2023 10:43

Sada Evropa treba malo čobanina Kurtija da pritisne kao što sve vreme pritiska nas.