Mediji: Ubijena četiri napadača na kosovsku policiju

Autor: BETA

Vesti

24.09.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su prištinski mediji preneli informacije o jutrošnjem napadu na pripadnike Policije Kosova u blizini sela Banjska, u kojem su, prema njihovim izvorima, ubijena četiri napadača

Mediji: Ubijena četiri napadača na kosovsku policiju

Foto: TANJUG/STR

Iako se spekuliše o identitetu ovih napadača, agencija Beta nije mogla da potvrdi ove informacije kod zvaničnih izvora na Kosovu.

Kosovska policija je ranije potvrdila da je došlo do razmene vatre sa grupom od oko 30 "teško naoružanih i maskiranih pripadnika kriminalne grupe" u okolini sela Banjska. Ovaj incident izazvao je zabrinutost i pažnju kako lokalne, tako i međunarodne zajednice.

Premijer tzv.,Kosova, Aljbin Kurti, je na konferenciji za novinare prikazao snimke osoba naoružanih teškim oružjem, koje su ušle u manastir Banjska sa nekoliko vozila bez registarskih tablica, u maskiranim uniformama. Specijalne snage kosovske policije su okružile ovo područje i pozvale pripadnike ove grupe da se predaju.

Ova situacija ostavlja mnoga pitanja o bezbednosti i stabilnosti na Kosovu, a nadamo se da će nadležne institucije brzo rešiti ove probleme kako bi se obezbedila bezbednost svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Ksenija

24.09.2023 16:11

Šiptari se izgleda međusobno ubijaju u kriminalnim obračunima a ovamo upadaju kod Srba u manastire i traže krivca.

Ceca

24.09.2023 16:11

Ovo je ubijanje nedužnih Srba i podvala Kurtija

Bedo pucas u Drzavu

25.09.2023 13:09

@Ceca - Sto ne pucate u srpsku policiju kad vas zaustavi i kontrolise.

Laser

24.09.2023 16:11

Sad treba da udju nasi na kosovo kako bi zastitili nase ljude sad pustiti tih 1000 vojnika .