Prijava za Penzionerske kartice i u Banci Poštanskoj štedionici

Autor:

Vesti

07.07.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzioneri koji se do sada nisu prijavili, a nađu se u Banci Poštanskoj štedionici, mogu zatražiti od šalterskih službenika Banke da ih prijave.

Prijava za Penzionerske kartice i u Banci Poštanskoj štedionici

Foto: PIO fond/Promo

Penzionerske kartice

Penzionerske kartice Fonda PIO i dalje u velikoj meri zaokupljaju pažnju javnosti. Privredni subjekti su aktivni u potpisivanju sporazuma sa Fondom i ponudi pogodnosti za korisnike kartica, a korisnici se prijavljuju za kartice. Prijave se rade elektronski, a korisnici koji ne mogu to sami da urade, mogu da dođu u bilo koju organizacionu jedinicu Fonda, a od nedavno mogu da se prijave i preko Banke Poštanske štedionice.

Banka Poštanska štedionica je prepoznala mogućnost da se aktivno uključi u projekat Penzionerskih kartica Fonda PIO i ponudila opciju prijava koju bi za penzionere obavljali zaposleni u Banci, na više od 200 lokacija u Srbiji.  

Penzioneri  koji se do sada nisu prijavili, a nađu se u Banci Poštanskoj štedionici, mogu zatražiti od šalterskih službenika Banke da ih prijave. Na ovaj način pojednostavljen je i olakšan proces podnošenja zahteva za Penzionerske kartice.

Kako je pre dva dana izjavio direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji sa apotekarskim ustanovama, od 15. marta, kada je počela prijava penzionera za Penzionerske kartice, do danas je u bazi evidentirano preko 640.000 zainteresovanih korisnika, odnosno 40 odsto ukupnog broja onih koji imaju pravo da se prijave. 

Borba za bolji život penzionera za nas je imperativ i pored povećanja penzija, koje je obezbedila Vlada Republike Srbije, i na ovaj način gledamo da olakšamo svakodnevni život penzionera i da oni danas žive bolje nego što su živeli juče - rekao je direktor Ognjenović.

Podsećamo korisnike da primena Penzionerskih kartica počinje od 1. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading