EVO KAD MOŽETE OČEKIVATI JUNSKU PENZIJU! Fond PIO objavio kalendar isplate!

Autor:

Vesti

26.06.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junske penzije najpre biće isplaćene 4.jula 2023. penzionerima samostalnih delatnosti.

EVO KAD MOŽETE OČEKIVATI JUNSKU PENZIJU! Fond PIO objavio kalendar isplate!

Foto: Wikipedia

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za jun 2023. godine:

Penzionerima samostalnih delatnosti junske penzije biće isplaćene 4.jula 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata junske penzija biće 6.jula 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Za penzionere iz kategorije zaposlenih, isplata junskih penzija preko tekućih računa je 11. jula 2023. godine, a dan ranije počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata junskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 11. jula 2023. godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading