USKORO PENZIJE ZA MAJ! Fond PIO obaveštava korisnike o tačnim datutima isplate!

Autor:

Vesti

29.05.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za maj 2023. godine.

USKORO PENZIJE ZA MAJ! Fond PIO obaveštava korisnike o tačnim datutima isplate!

Foto: Wikipedia

Penzionerima samostalnih delatnosti majske penzije biće isplaćene 2. juna 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata majske penzija biće 6.juna 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za maj za penzionere iz kategorije zaposlenih počeće 10. juna 2023. godine uplatom na tekuće račune u bankama, a od 12. juna počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata majskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 10. juna 2023. godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading