Pljuskovi, grmljavine, jak vetar! U Srbiji i danas nestabilno i opasno vreme! Temperatura do 25 stepeni!

Autor:

Vesti

29.05.2023

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Beogradu promenljivo oblačno i nestabilno, posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni, u zoni pljuskova krakotrajno jak.

Pljuskovi, grmljavine, jak vetar! U Srbiji i danas nestabilno i opasno vreme! Temperatura do 25 stepeni!

Foto: Tanjug/AP

U Srbiji danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana.

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab do umeren, severoistočni i istočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak i olujni. Najniža temperatura od 12 do 16, a najviša od 22 do 25 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu promenljivo oblačno i nestabilno, posle podne sa lokalnimpljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni, u zoni pljuskova krakotrajno jak. Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u narednih sedam dana promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, obično u drugom delu dana, a koji će lokalno biti izraženiji, uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme.

Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 21 do 27 stepeni.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading