NASTAVLJA SE POTRAGA ZA NESTALIM MLADIĆEM IZ ŠTRPCA! Izašao iz kuće u petak i NESTAO bez traga

Autor:

Vesti

14.05.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija saopštila je da je mladić u petak, 12. marta, ujutru izašao iz kuće, te da porodici nije poznato gde se nalazi.

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA NESTALIM MLADIĆEM IZ ŠTRPCA! Izašao iz kuće u petak i NESTAO bez traga

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Potraga za 29-godišnjim Srbinom iz sela Gornja Bitinja u opštini Štrpce koji je nestao pre dva dana u toku je, a angažovani su i timovi za potragu i spasavanje "Kosovskih bezbednosnih snaga".

Kosovska policija saopštila je da je mladić u petak, 12. marta, ujutru izašao iz kuće, te da porodici nije poznato gde se nalazi, prenosi Blic.

Iz policije su naveli da je istraga u toku.

"Kosovske bezbednosne snage" su navele da su na zahtev Centra za situacije kosovske vlade angažovale timove za potragu i spasavanje, a da je akcija u koordinaciji sa kosovskom policijom i lokalnim vlastima u opštini Štrpce.

Direktor za vanredne situacije u Štrpcu Siniša Budurić rekao je juče da je nestao mladić čiji su inicijali G.K.

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Potragaza nestalim muškarcem

Potraga u toku

- Potraga je u toku. Policija, vatrogasne jedinice, Gorska služba spasavanja i građani opštine Štrpce tragaju za mladićem - rekao je Budurić, navodeći da se pretpostavlja da je mladić nestao u brdsko-planinskom predelu u blizini svog sela kada je išao da sakuplja lekovito bilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading