"HARADINAJEVA VLADA NEĆE DOČEKATI KRAJ GODINE"

Autor: sputniknews.com

Vesti

10.02.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik kosovske skupštine iz redova Alternative za Kosovo Iljir Deda ocenio je da vlada premijera Ramuša Haradinaja neće dočekati kraj ove godine i da će se u tom slučaju Kosovo ići na prevremene parlamentarne izbore.

RepublikaFoto: Tanjug
Izgubio podršku? Ramuš Haradinaj

RTK na srpskom jeziku prenosi da je Deda to kazao u intervjuu za prištinski list "Zeri", u kojem je dodao i da od formiranja, pa sve do sada vlada nije uradila nijedan dobar posao.

Navodi se da je Deda, uprkos kritikama prištinskih vlasti na adresu Brisela da Strategija Evropske komisije za proširenje EU favorizuje Srbiju, izneo drugačije mišljenje, ocenjujući da "ta strategija zahteva definisanje granice sa Srbijom i obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa".

Poslanik Alternative za Kosovo je takođe govorio o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, i rekao da, ako ta tema ne dobije pozitivan epilog ovog meseca, onda treba zaboraviti na liberalizaciju viza najmanje do 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading