PODIGLA BURU KADA JE REKLA DA RUSI SRBE NE SMATRAJU BRAĆOM: Iznajmila je kuću za 100 evra, skućila se van Beograda, pa uradila OVO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.01.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona na svom Ju tjub kanalu deli utiske o životu u Srbiji.

PODIGLA BURU KADA JE REKLA DA RUSI SRBE NE SMATRAJU BRAĆOM: Iznajmila je kuću za 100 evra, skućila se van Beograda, pa uradila OVO! (VIDEO)

Foto: Printscreen YT

Bračni par iz Rusije, Vladislav i Ksenija, utočište su našli u Srbiji, a ona je na društvenim mrežama u Srbiji "postala poznata" kada je podigla veliku buru, najviše zbog izjave da nas Rusi ne smatraju braćom.

Ona na svom Jutjub kanalu deli utiske o životu u Srbiji, a jednom je ispričala kako su stan u Beogradu tražili tri meseca, te su na kraju iznajmili kuću na sat vremena od Beograda.

Sada je objavila i video u kom je pokazala kako izgleda kuća, a otkrila je i da stanarinu plaćaju samo 100 evra mesečno.

- Svesna sam da ima još mnogo toga da se uradi u ovoj kući, ali mislim da smo jako srećni što smo je našli za 100 evra, plus naravno struja, gas - rekla je Ksenija.

- Sad je već nemoguće da iznajmite bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda - objasnila je Ksenija.

U hodniku je čiviluk, nalik na ormar, tu je i obuća, a rekla je da joj smeta što je izolacija lošija. Došla je do jedne sobe koju nije želela da pokaže, a potom ušla u kupatilo.

- Jednostavno, staro kupatilo. Imamo sve što nam treba. Tuš kabinu, wc šolju, mašinu za veš - rekla je ona.

Kako je mašina iz Nemačke, rekla je da joj nije jasno baš čemu služe svi programi koje ima i zamolila za pomoć oko prevoda. Pritom je napomenula i da je učila nemački ali da ne razume.

Nakon kupatila, uputila se ka kuhinji sa trpezarijom. Rekla je da su kupili ugaonu garnituru koja je bila jako skupa (oko 80.000 dinara), ali su je platili oko 35.000 jer ima oštećenje.

Potom je otišla do spavaće sobe u kojoj je njen muž spavao. U videu je pokazala i sobu za dete i kako su sređivali kuću i otkrila da nemaju televizor.

Njeni pratioci su u komentarima bili oduševljeni izgledom kuće ali i cenom koju plaća, te je većina poručila da je "baš jeftino prošla."

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djoka

19.01.2023 23:14

Zašto nije pobegla u državu koju smatra bratskom?

GRADA

19.01.2023 23:22

Lokalni internet provajderi imaju pun uvid u listu kontakata gradjana sa svim you tube, WhatsApp, itd koji su komercijalno orijentisani. Posto se prihod prikuplja na neki devizni racun izvan Srbije rpovajder treba da im kaze da moraju da regulisu svoje obaveze prema Srbiji ili da im uprave prihoda narede da ne dozvoljavaju komuniciranje. Na kraju internet suverenitet Srbije nad internet mrezom u Srbiji je neprikosnoven. Niko nas ne moze praviti budalom i stvarati sostvene prihode.

Luka

20.01.2023 00:27

Ova mrzi i Rusija I Putina i Srbiju a u Srbiju je dosla zato sto joj je najevtinije i zato sto je niti jedna evropska zemlja osim Albanije nece.