ANA PRAVILA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Otkriveni novi detalji iz života nestale Srpkinje - evo u šta je Volšova ulagala novac!

Autor:

Hronika

17.01.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Ane Volš se promenilo poslednjih meseci.

ANA PRAVILA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Otkriveni novi detalji iz života nestale Srpkinje - evo u šta je Volšova ulagala novac!

Foto: facebook/google maps/screenshot

Ana Volš

Ana Volš, šefica u kompaniji koja se bavi nekretninama iz Masačusetsa koja je nestala pre više od dve nedelje, pravila je planove za budućnost i prodavala je deo svoje imovine sa namerom da ponovo uloži profit u nekretninu koju namerava da kupi, potvrdio je za Foks News izvor dobro upoznat sa slučajem.

Volšova, 39-godišnja menadžerka u komaniji za nekretnine, redovno je odlazila na posao u Vašington, a posedovala je i stan u Reveru u Masačusetsu tik pred nestanak. Taj stan je bio u njenom vlasništvu godinama, pre nego što se odlučila za prodaju samo nekoliko dana pre svog nestanka.

Volšova je živela sa svojom porodicom u primorskom gradu Kohasetu na južnoj obali, ali je posedovala mnoge nekretnine, uključujući i stan u Reveru.

Njeni dugogodišnji stanari u Reveru su ranije rekli da se ponašanje Volšove promenilo poslednjih meseci, kada im je iznenada stigla vest o prodaji imovine i kada je ona postala "nametljiva“ – drugačija od ponašanja prijateljice za koju su je nekada smatrali.

Ipak, izvor koji je blisko sarađivao sa Volšovom rekao je za Fox News rekao je da je "prihod od prodaje stana u Reveru išao direktno za kupovinu druge nekretnine“.

Kada je došlo vreme da se prodaja završi krajem decembra, Ana Volš je, kako kaže Majk Silva, njen stanar, "bila gruba". Ispričao je da mu Ana duguje novac za rekonstrukciju stana i da kad ju je pitao da mu novac vrati, "ona je eksplodirala".

- Svih godina koliko poznajem Anu, imao sam rasprave sa njom oko radova u njenim kućama, i nikad nije bila takva - rekao je on.

Dodao je da je godinama radio na održavanju ili izgradnji drugih nekretnina u posedu Volšovih. Njegova supruga Mendi rekla je da su njih dvoje čuvali čak decu Volšovih i obavljao održavanje ili gradnju na drugim Volševim imanjima. Mandi Silva je rekla da su i ona i njen verenik čuvali decu Volšovih i da su se posećivali.

- Nije mi samo gazdarica, već i drugarica - rekla je Mendi, Majkova žena, sa suzama u očima.

Međutim, izvor, koji je tražio da ostane anoniman strahujući za svoju privatnost, oglasio se tvrdeći da neke informacije Aninim nedavnim postupcima nisu tačne.

Taj izvor je rekao da su sredstva od prodaje imovine u Reveru već bila u deponovana kada je Ana Volš nestala 1. januara.

Prema njegovim rečima, prodaja imovine radi sticanja drugih "ni na koji način nije neobična stvar".

- To nije nužno tipično za Anu i Brajana, već za sve ljude koji ulažu u nekretnine: Oni stalno menjaju imovinu - kaže taj izvor.

Jedan drugi izvor koji je bio u kontaktu sa Anom u nedeljama pre nego što je nestala, rekao je da je imala "optimističnu ličnost".

On je kazao da nije primetio nikakve promene u njenom ponašanju.

Pošto je video Anu Volš nedavno, izvor je rekao da su vesti o njenom nestanku "još uvek šokantne".

- To je bila apsolutna neverica - rekao je i dodao: "U početku sam mislio da je to surova šala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading