SIN I SUPRUGA DEJANA PANTIĆA: Ne dozvoljavaju im da ga vide, jedva uspeli paket da mu pošalju (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.12.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica uhapšenog bivšeg policajca Dejana Pantića otišla je danas samoinicijativno do baze specijalnih kosovskih jedinica blizu prelaza Jarinje u nadi da će ga videti ili čuti, ali jedino što su uspeli bilo je da predaju njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu.

SIN I SUPRUGA DEJANA PANTIĆA: Ne dozvoljavaju im da ga vide, jedva uspeli paket da mu pošalju (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Kosovo Online

Sin Predrag kaže za Kosovo onlajn da njemu i majci nije bilo dozvoljeno da stupe u kontakt sa Dejanom.

"Majka i ja smo došli ovde da predamo neke stvari za oca samoinicijativno. Došli smo da probamo da pitamo ljude koji ovde rade i drže mog oca da stupimo u kontakt sa njim, da mu daju telefon da nas pozove ili da ga posetimo. Mi 12. dan nemamo nikakvih podataka o njemu. Nije dobio pravo na poziv ni na posetu. Ljudi koji su izašli bili su ljubazni, nismo imali problema sa njima. Oni kažu da rade svoj posao i da ne mogu da puste da ga čujemo i vidimo dok sudija ili neko odozgo to ne odobri", rekao je Predrag Pantić.

On kaže da su advokati pravno odavno odradili sve što treba i predali sve zahteve, ali da neko ne omogućava njegovom ocu osnovna ljudska prava, da čuje porodicu i da oni iz njegovih usta čuju da je dobro.

"Ovo je već 12. dan, ne znam kome više da se obratimo. Nisu nam dali da ga vidimo i čujemo. Uzeli su njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu. I dalje apelujem, molim nekoga da vidi da se ovde u 21. veku krše elementarna ljudska prava i da čovek već 12. dan nije stupio u kontakt sa porodicom i advokatom", kaže Predrag Pantić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nele

20.12.2022 18:13

Mislim da nesto nije u redu, Zao mi porodice ,to stvarno nihe normalno !