POPOVIĆ IVKOVIĆ: Šapiću lažovčino, SRAM TE BILO!

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković poručila je kandidatu za gradonačelnika Aleksandru Šapiću da je "kukavica, bahat i lažovčina".

RepublikaFoto: Promo foto
Bez dlake na jeziku: Biljana Popović Ivković

Reagujući na Šapićeve optužbe upućene ministru Nebojši Stefanoviću, a povodom svirepog ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, Ivković mu je poručila da treba da ga bude sramota.

- Doktore Šapiću, sram da vas bude! Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, kao vaš prijatelj Dragan Đilas. Vi ne trepnete, a da ne iznesete gnusnu laž! Još jednom, Aleksandre Šapiću - SRAM DA VAS BUDE! - navela je ona.

 

Šapiću je, reagujući na lažnu optužbu, na Tviteru odgovorio i sam ministar Stefanović:

- Pozivam Akelsandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima, s obzirom da "nema dilemu" po pitanju počinioca. Toliko o poštenju, dobroti i obzirnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Sanja

22.01.2018 17:07

Bio je vrhunski sportista,sta se njemu desilo?

ledilo

22.01.2018 17:10

Jos jedan dokaz u nizu da Sapicu nije mesto u politici vec u Nambiji.

Peđa

22.01.2018 17:11

Mislim da ovim spinovanjem koje opozicija sprovodi, gde lažno optužuje Vučića za ubistvo Ivanovića, da će se još više ogaditi narodu i biti do nogu potučeni na izborima.

seka

22.01.2018 18:26

@Peđa - Slazem se sa tobom umesto da pokazemo jedinstvo opozicija koristi svaki momenat za napad i optuzbe na aktuelnu vlast,ogadili su mi se vise!