PALMA POVEO U EGIPAT DELEGACIJU SRBIJE OD 144 ČLANA

Autor:

Vesti

25.09.2022

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa beogradskog aerodroma 144-člana srpska delegacija na čelu sa predsednikom Jedinstvene Srbije, narodnim poslanikom i predsednikom Skupštine grada Jagodne Draganom Markovićem Palmom jutros je otputovala u Egipat, u grad Šarm El Šeik, koji se nalazi na jugu Sinajskog poluostrva.

PALMA POVEO U EGIPAT DELEGACIJU SRBIJE OD 144 ČLANA

Foto: Republika

 "Ovo je šesti put kako u organizaciji Grada Jagodine, a o trošku donatora vodim delegacije u Egipat. Sa nama u delegaciji su oni koji hrane gradjane, a to su poljoprivrednici, oni koji zapošljavaju gradjane, to su privrednici, oni koji leče gradjane, to su zdravstveni radnici iz 25 zdravstvenih ustanova iz svih krajeva Srbije, zatim oni koji čuvaju veru, to su sveštenici Srpske pravoslavne crkve i oni koji leče dušu, a to su muzičari, tako da će se na jugu Sinaja čuti i Moravac i Uzicko kolo.

Republika

Foto: Republika

 

 

Dakle, kao i uvek, sportski rečeno, delegacija je u kompletnom sastavu. U Egipat putujemo na poziv Guvernera Južnog Sinaja Haleda Fude. Političko-privredni deo delegacije imaće više sastanaka i naš cilj je da tradicionalno prijateljstvo sa Egiptom postane i tradicionalna privredna saradnja između Srbije i najvažnije zemlje Bliskog istoka 110 - milionskog Egipta. Sve troškove ovog putovanja snose donatori kojima se i ovim putem zahvaljujem. Siguran sam da ćemo po povratku doneti lepe vesti i korist za naše gradjane, kao u uvek do sada. I sa ovim putovanjem je upoznat predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Republika

Foto: Republika

 

 

Svi koji se bave politikom u Srbiji treba, ma gde da se nalaze, da rade u interesu svoje države i svojih gradjana, kao što to radi predsednik Vučić. Svi moramo biti deo jednog nacionalnoj tima, kao sinoć naša fudbalska reprezentacija protiv Švedske. I mi ćemo u Egiptu, kao u uvek i svuda, "igrati" za Srbiju i naše gradjane", rekao je Markovic u izjavi novinarima pred polazak za Egipat. Srpska delegacija će boraviti u Egiptu do 02. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading