TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA ŠOKIRALA! Muftinica BELKISA progovorila o drugom braku!

Autor:

Vesti

20.08.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belkisa je došla u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Mumaerom Zukorlićem, koja je bila javna tajna.

TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA ŠOKIRALA! Muftinica BELKISA progovorila o drugom braku!

Foto: Instagram/printscreen

Belkisa Crnovršanin u Balenciaga sakou

Belkisa Crnovršanin, treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, aktivna je na društvenim mrežama, a pored toga što redovno objavljuje fotografije, često i odgovora na pitanja pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @belkisacrnovrsanin

 

Ovoga puta Belkisi su pratioci postavljali dosta pitanja vezanih za njen emotivni status, interesujući se da li je lepa Novopazarka uplovila u novu romansu.

Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i "da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere". Belkisa je to pitanje objavila, a njen odgovor bio je kratak "Bog ne dozvoljava", prenosi Kurir.

Republika

Foto: Printskrin/INSTAGRAM/BELKISACRNOVRSANIN

 

 

Pored brojnih komplimenata koje joj pratioci šalju, bilo je i pitanje "da li si zauzeta emotivno", na šta je Belkisa odgovorila da jeste.

Ostaje nam da vidimo da li je i ko osvojio srce mlade Novopazarke.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @belkisacrnovrsanin

 

Belkisa je došla u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Mumaerom Zukorlićem, koja je bila javna tajna. Novinarka je završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Navodno je dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra, a nosi i markiranu garderobu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MikaBG

20.08.2022 09:18

Trebali smo mi Srbi ipak da pređemo na Islam tokom Osmanske vladavine. Imali bi i žena i dece kolko hoćeš a ovako sve pusto :-(

Daut

20.08.2022 11:27

Kod tih Vehabije nezna se gde njihov kraj jer nezna ju sta je glad mogu da rade sta hoce jer ima ju podrske Iz Arapskih zemalja i mladji trazi trazi da se nedira sadjak hallo Vehabijo to Su Srpske drzave idite tamo gde vas podrazavaju a ne da se zajebavate Image auto luksuzna i kuca sve sta vehab pozelo za vas Sekte ostavite siromasne da zive svojim zivotima