Elma Elfić Zukorlić NE PRIZNAJE TREĆU MUFTIJINU ŽENU! Ne poriče da je postojala ali dodaje: "Za života je pokazao GDE SE KO NALAZIO"!

Autor:

Vesti

23.05.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji prenose da se je muftija Muamer Zkorlić pored dve žene imao i treću koja traži nasledstvo.

Elma Elfić Zukorlić NE PRIZNAJE TREĆU MUFTIJINU ŽENU! Ne poriče da je postojala ali dodaje: "Za života je pokazao GDE SE KO NALAZIO"!

Foto: printskrin

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog muftije Mumaera Zukorlića, oglasila se za portal Pink.rs nakon što se pojavila i navodna treća njegova supruga.

Ranije su mediji preneli kako se radi o poznatoj novopazarskoj novinarki Belkisi Crnovršanin (31) koja se pojavila u Mešihatu Islamske zajednice sa papirima da su bili venčani po šerijatskim zakonima i sa zahtevom da dobije svoj deo nasledstva.

- Muftija bio veliki čovek, dobar musliman, ponosan Bošnjak, osećajan sin, pouzdan saradnik i poslovni partner, divan suprug i još divniji otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, a koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka - kaže Elma i dodaje:

Republika

Foto: printskrin/facebook

Belkisa Crnovršanin

 

- Za života, u javnosti je ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se ni poslovno ni privatno dokazujem i ispunjavam emanete. Sve što je zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života. Što se tiče novonastale situacije, ubeđena sam, ukoliko je istina, da je Muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke - rekla je Elma.

Elma ističe i kako joj je žao što danas ne govori o doprinosu koji je Muamer Zukorlić doprineo regionu u proteklim decenijama, a zaključuje i da se nada kako ne čuje i ne vidi šta se dešava nakon njegovog preseljenja.

- Žao mi je što danas ne govorimo o doprinosu koji je on, i njegov tim, doprineo ovom Regionu u prethodnim decenijama, već o njemu govorimo na način na koji nismo govorili za vreme njegovog života. Dragi moj muftija, nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima! Dragi moj muftija nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima! - zaključila je Elma.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simeon

23.05.2022 13:00

Pravo pitanje je šta će reći četvrta žena o trećoj...