Sutra EKSHUMACIJA tela MUAMERA ZUKORLIĆA! Druga muftijina žena kaže da se nada kraju ORKESTRIRANOM napadu na nju i njenu porodicu!

Autor:

Vesti

05.05.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od analiza očekujem istinu, kaže druga žena muftije Muamera Zukorlića.

Sutra EKSHUMACIJA tela MUAMERA ZUKORLIĆA! Druga muftijina žena kaže da se nada kraju ORKESTRIRANOM napadu na nju i njenu porodicu!

Foto: Printskrin

Ekshumacija i obudkcija tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića biće obavljena sutra, 6. maja, najavio je njegov sin Usame Zukorlić.

Elma Elfić Zukorlić, supruga muftije Muamera Zukorlića i profesorka na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, izjavila je da od ekshumacije i obdukcije tela njenog supruga očekuje istinu.

- Od analiza očekujem istinu. Zato sam od prvog trenutka, od kada je izneta sumnja da postoji mogućnost da je Muftija otrovan, zatražila hitnu ekshumaciju i obdukciju - izjavila je Elma Elfić Zukorlić za Pink.rs.

Ona se zahvalila Tužilaštvu koje je, kako kaže, i ovaj put brzo reagovalo i u relativno brzom vremenskom intervalu zakazalo novi termin ekshumacije koja je jednom odložena.

Dodaje da je cela situacija teška i za nju i za njenu decu.

Republika

Foto: printskrin

Elma Elfić Zukorlić

 

- Emotivno, za decu i mene je ovo veoma težak trenutak, i sa njime se nosimo samo kroz činjenicu da će se na ovaj način doći do istine i da će orkestrirani presing na ovaj deo Muftijine porodice od pojedinih ljudi dobiti sudski epilog - zaključila je Elma Zukorlić u izjavi za Pink.rs.

Podsetimo, ekshumacija i obdukcija tela muftije Muamera Zukorlića biće obavljena sutra, 6. maja, objavio je njegov sin Usame Zukorlić, dodajući da je tu odluku doneo Viši sud u Novom Pazaru.

- Viši sud je odobrio međunarodnu ekspertizu sastavljenu od obducenata sudskih medicina iz Beograda (Srbija), Sarajeva (Bosna i Hercegovina) i Hamburga (Nemačka) - naveo je Usame na društvenoj mreži Fejsbuk.

Proces će nadgledati i Državno tužilaštvo Bosne i Hercegovine.

- Neka nam uzvišeni Alah olakša ceo proces i da istina izađe na videlo - poručio je sin Muamera Zukorlića.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube

Usame Zukorlić

 

Podsetimo, Usame Zukorlić izneo je ranije tvrdnje da njegov otac nije umro prirodnom smrću već da porodica ima "osnovane sumnje da je otrovan".

Od kada je muftijin sin izašao u javnost i izjavio da, na osnovu analiza, postoji sumnja da je njegov otac otrovan i kada je zatražena ekshumacija, mezarje na kome počiva Zukorlić čuvaju jake policijske snage.

Građani Novog Pazara i Sandžaka očekuju da će se saznati istina o smrti muftije Zukorlića i da će odgovorni, ukoliko se utvrdi da je otrovan, biti izvedeni pred lice pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading