POTRES NA MARAKANI: Zvezdin pulen prelazi u DINAMO!

Autor:

Sport

05.05.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni da izdvoje milione!

POTRES NA MARAKANI: Zvezdin pulen prelazi u DINAMO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene Zvezde

Fudbaler Crvene zvezde, Strahinja Eraković, ima odličnu sezonu do sad iza sebe. Zato će, najverovatnije, napustiti redove crveno-belih, jer klub traži šansu da ga proda za veliku odštetu.

Za njega je, navodno, zainteresovan Dinamo iz Moskve, koji traži zamenu za Ivana Ordetsa, defanzivca koji je napustio tim da bi otišao u Ukrajinu, kako prenosi ruski "Sport Ekspres".

Tu postoje dva problema za ruski tim. Prvo, pitanje je da li će moći da dovode igrače zbog nametnutih sankcija, a drugo, Crvena zvezda neće prodati Erakovića za manje od četiri miliona evra.

- Verovali smo u Strahinju sve ove godine i podržavali ga. Prolazio je i kao omladinac pripreme sa prvim timom, a potom vrlo rano dobio priliku, i znali smo da ako budemo imali strpljenja, Eraković će postati još jedan u nizu velikih bisera koje je Zvezda 'izbacila' iz svoje škole. On je to definitivno potvrdio i na ovom derbiju, jer je bez dileme bio najbolji akter utakmice i u potpunosti uštopovao sve napadače rivala. Dominirao je do te mere da je lako rešavao duele 'jedan na jedan' i kontrolisao situaciju u polju, a često se i priključivao napadima. Zvezda ima možda i najbolji štoperski tandem u ovom veku, i to smo potvrdili ne samo u domaćem prvenstvu, nego i mečevima u Evropi. Eraković je apsolutno zaslužio da ponese i dres A reprezentacije i da se nađe na Svetskom prvenstvu u Kataru, jer u ovom trenutku Srbija nema boljeg štopera od njega. Najbolji dokaz za to je veliko interesovanje za njega od strane najvećih evropskih klubova - nedavno je izjavio direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić.

 

 

Eraković je ove sezone odigrao 37 utakmica za Crvenu zvezdu, a jednom se upisao kao asistent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading