KAO MALO DETE: Emocije su bile jače - Trener Reala plakao nakon senzacionalnog uspeha!

Autor:

Sport

05.05.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig načinili su fudbaleri kraljevskog kluba u polufinalu elitnog evropskog klupskog takmičenja.

KAO MALO DETE: Emocije su bile jače - Trener Reala plakao nakon senzacionalnog uspeha!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti, trener fudbalera Real Madrida

Sve su fudbaleri Mančester sitija imali na svojoj strani.

Na "Santijago Bernabeu" stigli su sa prednošću od jednog gola, a u poslednjim trenucima revanš meča imali su i prednost od 1:0.

Međutim, čudo se dogodilo. Dva gola u samo dva minuta, ovaj susret su odvela u produžetak, a u dodatnih 30 minuta igre, Karim Benzema je preciznim udarcem sa bele tačke, doneo madridskom Realu još jedno finale Lige šampiona.

 

 

Trener madridskog kluba, Karlo Anćeloti bio je posebno emotivan nakon susreta. Ovo je njegovo peto finale elitnog takmičenja čime je ispisao nove stranice istorije, a odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, vidno uplakanih očiju zagrlio je svog sina koji je inače njegov asistent u timu, a zatim se pridružio fudbalerima i članovima stručnog štaba u velikoj proslavi.

 

 

U velikom finalu ovosezonske Lige šampiona, 28. maja na stadionu "Francuska" u Sent Deniju sastaće se ekipe Liverpula i Rela Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading