NA MOLITVI U SKUPOCENOM SAKOU ČESTITA BAJRAM: Treća Zukorlićeva žena uživa u velikom luksuzu!

Autor:

Vesti

09.07.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balensijaga sako košta oko 10.000 dolara, a upravo je njega Belkisa Crnovršanin odabrala kao deo odevne kombinacije koju je pripremila za odlazak u džamiju.

NA MOLITVI U SKUPOCENOM SAKOU ČESTITA BAJRAM: Treća Zukorlićeva žena uživa u velikom luksuzu!

Foto: Instagram/printscreen

Belkisa Crnovršanin u Balenciaga sakou

Belkisa Crnovršanin (31), treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, otišla je u džamiju da se pomoli povodom početka velikog muslimanskog praznika Kurban Bajrama i to ni manje ni više, nego u Balensijaga sakou, vrednom 10.000 dolara, prenosi Kurir.

Ona je uz čestitku povodom Bajrama objavila novu fotografiju na Instagramu, gde je najveću pažnju privukao baš taj sako, crne boje, preko kog je svuda bilo ispisano ime španskog luksuznog brenda.

- Najveći muslimanski praznik Kurban Bajram na najbolji način odražava Božija učenja o ljubavi, jedinstvu, prijatelkjstvu, dobročinstvu, uzajamnom potpomaganju, pravdi, pomirenju, solidarnosti, činjenju dobrote i žrtve, principima zbog kojih se čovečanstvo manifestuje u dobru i onome što Stvoritelj univerzuma voli - napisala je treća žena pokojnog Muamera Zukorlića.

Foto: Instagram/printscreen

Belkisina čestitka povodom Bajrama

Da Belkisa voli skupocenu i markiranu garderobu pokazuju i druge fotografije koje deli na društvenoj mreži Instagram.

Tako se može zaključiti da pored Balensijage, njen garderober krase odevni komadi drugih poznatih brendova poput Luj Vitona, Diora, Prade i Šanela.

Sako koji nosi na fotografiji ispod koje čestita Bajram deo je limitirane serije, prenosi Kurir.

Belkisa je ljubitelj crnih kompleta i kostima, kao i dobre šminke, na svim fotografijama njen ekstravagantan stajling prati i profesionalna šminka koja ističe njene oči.

Da podsetimo na jednoj fotografiji vidi se Belkisa koja hoda među kolonadama, okrenuta leđima, sa Šanel torbicom od 8.000 dolara, na drugoj su Pradine čizme od skoro 2.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading