Karleuša slavi razvod za sve pare! Pevačica se hvali na Instagramu kako uživa, od TUGE za Duškom ni traga! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se baškari nakon razvoda, proslavlja u velikom stilu!

Karleuša slavi razvod za sve pare! Pevačica se hvali na Instagramu kako uživa, od TUGE za Duškom ni traga! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pre samo nekoliko dana pevačica Jelena Karleuša saopštila je da je donela odluku da stavi tačku na njen brak sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, te da sve šta su stekli tokom bračne zajednice prepisali na naslednice ćerke Atinu i Niku. 

Republika

Foto: Shutterstock, N. Mandić

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

I taman kada bi pomislili da će Karleuši teško pasti razvod, ona je zapravo pokazala potpuno suprotno. Karleuša je na društvenim mrežama pokazala pratiocima da ona zapravo uživa u životu. Spakovala je kofer i otputovala na odmor sa ćerkama, za koji je izvodjila kako su preneli mediji oko 10. 000 evra. 

 

Na Instagramu Jelena je snimala ćerke koje su se igrali na bazenu, a definitivno da joj je odmor trebao nakon svega, a čini se da uživa više nego ikad. Da li joj je bio potreban samo razvod, procenite sami.

Republika

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

 

Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija , jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite! - napisala je Jelena i dodala: 

Republika

Foto: Instagram/prinskrin

Jelena Karleuša saopštenje da se razvodi

 

- Preživela sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bi sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - završila je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading