Zavirite u jelovnik Cece Ražnatović: Godinama važi za ŽIVU BOMBU, a pevačica sada otkrila kako je dovela liniju do SAVRŠENSTVA!

Autor:

Zabava

09.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila kako godinama unazad ima savršenu liniju!

Zavirite u jelovnik Cece Ražnatović: Godinama važi za ŽIVU BOMBU, a pevačica sada otkrila kako je dovela liniju do SAVRŠENSTVA!

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Ceca

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović oduvek je izgledala savršeno, međutim, pevačica tvrdi da to i nije baš tako. Ona otkriva da je u jednom periodu imala problema s kilogramima, te da je zbog toga morala da preduzme određene mere.

 

Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: „Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu“, a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome – istakla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije – objašnjava Ceca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: „Od ponedeljka ću“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading