Kim Kardašijan u ŽIVIM RANAMA na telu, starleta zbog DIJETE ugrozila zdravlje, stanje joj postalo sve GORE! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan otkrila je kako se bori protiv bolesti kože!

Kim Kardašijan u ŽIVIM RANAMA na telu, starleta zbog DIJETE ugrozila zdravlje, stanje joj postalo sve GORE! (FOTO)

Foto: Profimedia

Planetarno poznata starleta i trendseterka Kim Kardašijan želela je da smrša, pa je zbog stroge dijete potpuno poremetila organizam do te mere da su rezultati vidljivi na njenoj koži.

 

Kardašijanka, inače, jede samo biljnu hranu, ali je u intervjuu za "Allure" rekla da je konzumirala meso zbog dijete pomoću koje je želela da izgubi čak 15 kilograma kako bi stala u kultnu haljinu Merilin Monro. Zbog toga joj se javila hronična upalna bolest kože, s kojom Kim već godinama ima problema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan u haljini Merilin Monro na Met Gali

 

- Nije pre bilo ovako i to više ne mogu ni da pokrijem u ovom trenutku - napisala je ranije.

Iste godine je s obožavaocima podelila i selfije otkrivajući da joj se psorijaza proširila i na lice. Kim je pre nekoliko godina opisala kako izgleda njena borba s bolešću i to na internet stranici njene sestre Kortni Kardašijan. Ona je sa čitaocima podelila trenutak kada se bolest ptvi put pojavila, a tada, kako je opisala Kim nije mogla podigne ni telefon, a kamoli da koristi četkicu za zube.

Republika

Foto: Instagram.com

Kim Kardašijan Instagram

 

U početku je smatrala da je jednostavno preterala s vežbanjem, ali kako je dan odmicao, Kim je osetila da "što više pomera ruke, to je više osećala bol, čak i u kostima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading