GOTOVA ISTRAGA O SMRTI MUAMERA ZUKORLIĆA! Usame objavio rezultate obdukcije i međunarodne ekspertize!

Autor:

Vesti

30.07.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji sin Muamera Zukorlića usame izneo je detalje rezultata obdukcije i međunarodne ekspertize.

GOTOVA ISTRAGA O SMRTI MUAMERA ZUKORLIĆA! Usame objavio rezultate obdukcije i međunarodne ekspertize!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ, Z. Žestić

- Porodica oseća veliko olakšanje jer se pokazalo da muftija nije otrovan. Bio bi veliki teret da je otrovan. Od Istanbula ćemo tražiti obrazloženje njihovih rezultata koji su ukazivali na trovanje - rekao je Usame Zukorlić, sin Muamera Zukorlića na konferenciji za novinare.

On je danas izneo detalje rezultata obdukcije i međunarodne ekspertize. Analiza koja je obavljena u Turskoj pokazala je prisustvo teških metala u telu Muamera Zukorlića. Analize su rađene u dve ustanove u Turskoj i obe su ukazivale na trovanje. Jedna je pokazala prisustvo teških metala, a druga je ukazala na trovanje hranom. Međutim, rezultati iz Srbije, BiH i Nemačke ukazali su na prirodnu smrt.

Na pitanje Informera da li je istraga smrti muftije sada završena, Zukorlić je rekao:

- Da, ovim rezultatima je istraga smrti Muamera Zukorlića završena i tužilaštvo će je obustaviti - rekao je on i dodao da je ispitivanje smrti muftije bila obaveza porodice i cele javnosti.

Zaslužili smo da znamo uzrok smrti. Ostaje velika bol što muftijino srce nije izdržalo iskušenja sa kojima se nosio. Nastavićemo njegovim putem i podržavaćemo sve projekte za koje se borio. -

Usame Zukorlić je opisao poslednje trenutke života svoga oca.

- Muamer Zukorlić je u svojoj kancelariji klanjao podne namaz. Njegov izlazak iz kancelarije se odužio. Pratnja ga je zatekla na podu, na leđima. Poslednja aktivnost mu je bila uzimanje abdesta za namaz - kazao je on., prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading