FBI I MINISTARSTVO PRAVDE SU KORUMPIRANI! Zataškali slučaj BAJEDNA HANTERA!

Autor:

Svet

28.07.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne informacije o slučaju Bajdenovog sina u javnost izneo sentaro Arizone, Rip Endi Bigz.

FBI I MINISTARSTVO PRAVDE SU KORUMPIRANI! Zataškali slučaj BAJEDNA HANTERA!

Foto: Youtube printscreen

- Uzbunjivači su otkrili kako Ministarstvo pravde Sjedinjenih Američkih država, kao i FBI, ilegalno stopiraju informacije o Hanteru Bajdenu. Ove institucije su korumpirane. Moje kolege i ja ćemo otkriti ove opake aktivnosti i istražiti - naveo je republikanac Rip Endi Bigz, član Senata Arizone u svom uključenju u program Njuzmaks televizije. 

Da podsetimo, slučaj Hanterovog laptopa, izazvao je pravu buru u javnosti.

Mnogo se pisalo i pričalo o informacijama koje su pronađene na izgubljenom latopu sina američkog predsednika Džozefa Bajdena i u jednom momentu, različiti mejlovi i podaci "procureli" sa ovog uređaja mnoge su naveli da zastrepe.

Ispostavilo se tom prilikom da je Hanter bio u komunikaciji sa mnogima, kao i da se sudbina određenih delova sveta, krojila upravo kroz njegove prepiske sa funkcionerima, kao i ljudima iz senke.

Odjednom, te informacije prestale su da se pojavljuju, a čitava medijska propraćenost ovog slučaja naglo je utihnula.

Sa priče o istrazi FBI, koja je trebalo da se bavi ovim podacima, došlo se do neke druge, u kojoj nije bilo nikakvih sankcija, niti štete po Hantera.

POVEZIVAN SA UKRAJINOM

Hanter Bajden je ovaj laptop navodno odneo na popravku u jednu radnju u Delaveru, a u njegovoj keš memoriji su se nalazili mejlovi koje je razmenjivao sa predstavnicima različitih kompanija, uključujući i ukrajinsku Burismu, energetskog giganta u čijem upravnom odboru se nalazio od 2014. do 2019. godine.

U jednom od mejlova, datiranom na 17. april 2015. godine, savetnik upravnog odbora Burisme Vadim Požarski zahvaljuje Hanteru Bajdenu za to što ga je upoznao sa svojim ocem Džozefom Bajdenom, koji je u to vreme bio potpredsednik SAD. U još jednom mejlu, datiranom na 2014. godinu, Požarski pita Hantera za "savet kako bi mogao da iskoristi njegov uticaj" za dobrobit kompanije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džozef Bajden sa sinom Hanterom

UZBUNJIVAČI

To je samo vrh ledenog brega, koji je ubrzo zataškan, a kako kaže senator Arizone, nije jedini.

- Ne zaboravite da je Hanter Bajden samo jedan od desetine primera. Rekli su - nema laptopa, nije to velika stvar, kako god, nije važno... Trebalo je mnogo hrabrih ljudi, uzbunjivača, da istupe i da to iznesu u javnost - navodi Endi Bigz i dodaje:

- Istovremeno, sistem je praktično plasirao pogrešne informacije u javnost, dok je istraga kočena i obustavljena iznutra. 

Ovaj senator za to krivi insitucije poput Ministarstva pravde SAD i FBI, za koje navodi da usled korupcije ovaj slučaj nisu iznele do kraja.

- To je korupcija koju vidimo ovde i ko zna kako će se to završiti. Pitao sam se šta ćemo da radimo, kako ćemo da odreagujemo na to. Spremni smo da isteramo to do kraja i da sve obelodanimo i ići ćemo dokle možemo. Želimo nekog ko će da istraži ove slučajeve i da ih istera do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading