Vandredno obraćanje Petkovića: KURTI NAREDIO SPAHIĆEVO KIDNAPOVANJE!

Autor:

Vesti

02.08.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Petar Petković obraća se građanima.

Vandredno obraćanje Petkovića: KURTI NAREDIO SPAHIĆEVO KIDNAPOVANJE!

Foto: Tanjug

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohuju Petar Petković vanredno se obraća građanima Srbije.

- Aljbin Kurti je naredio kidnapovanje Dejana Spahića, vozača saniteta Kosvske Mitrovice i zbog toga će biti podneta krivična prijava protiv Kurtija koji je i danas nastavio da teroriše srpski narodn na teritoriji KiM - rekao je Petković.

Petković je tokom konferencije izjavio da je sloboda kretanja u potpunosti uspostavljena na Kosovu i Metohiji naročito na severu i da su prelazi Jarinje i Brnjak ponovo u funkciji, a da ono što je Aljbin Kurti uradio donošenjem jednostranih odluka pokazuje kolike su razmere militantnosti tog čoveka. 

Da podsetimo, Pripadnici specijalne policijske jedinice Rosu, naoružani dugim cevima, uhapsili su Srbina u blizini mesta Rudare, kraj Zvečana, gde je u nedelju uveče bio blokiran put, saznaje Kosovo onlajn.

Petković je na početku obraćanja saopštio da će Aljbin Kurti odgovarati za svoj teror prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading