OGROMNA RUPA SE POJAVILA U ZEMLJI! Ovu misteriju i dalje niko ne može da objasni?!

Autor:

Vesti

02.08.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaljena je 665 kilometara od glavnog grada.

OGROMNA RUPA SE POJAVILA U ZEMLJI! Ovu misteriju i dalje niko ne može da objasni?!

Foto: youtube.com/CN Post

U Čileu, na rudarskom području Tera Amarilja, tokom vikenda se pojavila ogromna vrtača prečnika oko 25 metara, što sada istražuju čileanske vlasti.

Lokalni mediji prikazali su snimke rupe iz vazduha.

To područje, udaljeno oko 665 kilometara severno od glavnog grada Santijaga minirala je kanadska kompanija "Lundin Mining".

Sernageomin, nacionalna služba za geologiju i rudarstvo, postala je svesna rupe u subotu pa je poslala stručnjake na to područje, rekao je direktor službe David Montenegro, navodi Gardijan.

Sernageomin je izvestio o zatvaranju područja od ulaza do rudnika Alkaparosa, koji se nalazi u blizini vrtače. Kompanija "Lundin Mining" je juče saopštila da rupa nije uticala na radnike, kao ni na zajednicu.
 
- Nakon otkrivanja vrtače, područje je odmah izolovano i obaveštena su nadležna regulatorna tela. Tehnička analiza je u toku kako bi se utvrdio uzrok nastanka rupe. Najbliža kuća udaljena je 600 metara od vrtače, a naseljena područja i javna služba udaljeni su gotovo kilometar od mesta nastanka vrtače - saopštila je kanadska kompanija.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading