POČEO JE DA SE GUŠI I DA MAŠE RUKAMA! Mladići se otrovali pićem i završili u bolnici, doktori im poručili: Da ste popili malo više, to bi bio kraj!

Autor:

Svet

02.08.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od mladića ima najveće oštećenje želuca.

POČEO JE DA SE GUŠI I DA MAŠE RUKAMA! Mladići se otrovali pićem i završili u bolnici, doktori im poručili: Da ste popili malo više, to bi bio kraj!

Foto: Tanjug/AP

Trojica 20-godišnjaka iz Srebrenika pre dva dana boravili su u Neumu, prilikom čega su se otrovali pićem.

- Mladići žive u Srebreniku i školski su drugovi, ja živim u blizini njih. Deca su za primer - rekao je član porodice za Avaz.

Kako tvrdi član porodice, oni su danas dovezeni na Univerzitetski klinički centar Tuzla (UKC) i ustanovljeno je da imaju oštećenja želuca.

- Taj dan kada su stigli u Neum, želeli su da izađu u kafić koji je najposećeniji u tom mestu. Nisu mogli ući u kafić, jer je trebalo unapred da se rezerviše mesto. Oni su sutradan otišli oko podne i rezervisali tri mesta kako bi naveče izašli u lokal. Došli su oko 10 sati naveče, naručili su kiselu vodu i vino. To im je bilo prvo piće. Međutim, kada je jedan od mladića nasuo kiselu u vino, to mu je imalo veoma čudan ukus - rekao je član porodice.

Kako je dodao, on je pomislio da je takvo piće. Mladić koji ne pije alkohol, nasuo je kiselu u čašu i malo popio.

- Počeo je da se guši. Nije imao vazduha. Mahao je rukama. Tada je rekao: "Šta je ovo?" - objašnjava izvor.

Dalje dodaje da je drugi od mladića koji je probao kiselu, imao istu reakciju.

Jedan od mladića ima najveće oštećenje želuca.

- Danas je gutao sondu. Snimali su mu želudac. Jako teško je sve to podneo. Grlo mu je sprženo. Ne može da guta - dodaje izvor.

Nije progutao piće

Kako član porodice priča, treći momak, na svu sreću, nije progutao to piće, jer ga je ispljunuo. Shvatili su da nešto nije uredu. Flašu tog pića odneli su u apartman gde su videli da je tečnost žute boje i lošeg mirisa.

Mladići su pokušali da saniraju odvratan ukus mlekom, ali im je bilo sve gore i gore.

- Potom su pozvali hitnu pomoć, prilikom čega su su im iz hitne, kazali "samo ste se napili, ne dolazimo zbog toga - kaže sagovornik.

Nadalje, izvor tvrdi da su ostali članovi porodice došli automobilom po trojicu mladića. Mladići su prenoćili u mostarskoj bolnici gde im je četiri puta ispiran želudac i primali su infuzije.

Lekari u Mostaru su mladićima rekli: "Da ste samo popili još po jedan gutljaj, to bi bio kraj za vas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading