Petković se oglasio povodom spota Samoopredeljenja: Kurti je toliko opsednut osvajanjem da mora da snima spotove?

Autor:

Vesti

03.07.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, ocenio je da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije i da mora da snima spotove da u to ubedi sebe.

Petković se oglasio povodom spota Samoopredeljenja: Kurti je toliko opsednut osvajanjem da mora da snima spotove?

Foto: Tanjug

- Koliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije, pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi? - napisao je Petković na Tviteru povodom objavljivanja spota Kurtijevog Samoopredeljenja, u kojem se tvrdi da su za vreme Kurtijevog mandata na severu KiM uspostavljeni, kako se navodi, "red i zakon".

Petković ističe da su srpske sredine na KiM za Kurtija misaona imenica, a da ako mu je lakše da živi u paralelnoj realnosti, tu pomoći nema.

 

 

Pokret Samoopredeljenje objavio je spot u kojem se tvrdi da je Samoopredeljenje uspelo da na severu KiM, kako je navedeno, bude uspostavljen red i zakon.

Navodi se da srpski referendum nije dozvoljen, kao ni održavanje izbora, da su zatvoreni putevi za krijumčarenje i laboratorije za proizvodnju droge.

 

https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=Mm5PLDNYME4sMA==

 

Kako prenosi portal Kossev, u spotu je sever KiM prikazan isključivo kao leglo kriminala, u koji su ubrojani i rad srpskih institucija, izgradnja naselja Sunčana dolina i održavanje srpskih izbora i referenduma, piše Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading