PETKOVIĆ O ALEKSIĆU: Sa svojim gazdom Vukom Jeremićem, stavio se u službu Aljbina Kurtija!

Autor:

Vesti

13.06.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića

PETKOVIĆ O ALEKSIĆU: Sa svojim gazdom Vukom Jeremićem, stavio se u službu Aljbina Kurtija!

Foto: Tanjug

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Nije slučajno Miroslav Aleksić izabrao da napadne Srpsku listu baš u danima kada njenim čelnicima stižu policijski pozivi i optužnice iz Prištine zato što su zajedno sa svojim narodom branili pravo na slobodu kretanja i svoja legitimna prava. Ponovo se ovim tempiranim napadima Aleksić sa svojim gazdom Vukom Jeremićem stavio u službu Aljbina Kurtija, želeći da mu iz sve snage pomogne da zatre srpski otpor na prostoru Kosova i Metohije. 

Očigledno su Jeremiću presušili strani izvori prihoda i finansiranja, pa sad traži novog gazdu u čiju bi se službu stavio, ali preko leđa i muke srpskog naroda sa KiM, napadajući one kojima su svakoga dana glave u torbi zajedno sa našim narodom u pokrajini. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Da li zato Aleksić ne sme da pomene nijedan incident kojem su izloženi Srbi na KiM od dolaska Aljbina Kurtija? Da li zato Aleksić ne sme da kritikuje vlasti u Prištini, nego udara na Srpsku listu? Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako su se Jeremiću zahvaljivali u Prištini jer im je na tacni isporučio međunarodnu verifikaciju jednostrane secesije postavljajući katastrofalno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde.

Dok je njegov gazda Vuk Jeremić u Njujorku pušio najskuplje tompuse i baškario se po najskupljim hotelima, dotle su Srbi sa Kosova i Metohije stradali pod udarima albanskih ekstrimista.

Zato neka Miroslav Aleksić zajedno sa svojim gazdom Vukom Jeremićem ne obećava zaštitu Srbima sa Kosova i Metohije jer dok su se oni o njima „brinuli“, Srbe su proterivali puškama i vatrom sa njihovih vekovnih ognjišta. 

Koliko god se Aleksić sa Jeremićem trudio da pomogne Kurtiju u razbijanju srpskog jedinstva na prostoru Kosova i Metohije, to mu neće poći za rukom i nema tog bureka koji će na KiM pojesti, ni fotografije koju će objaviti koja će naterati narod da zaboravi na sve izdaje koje su im servirali Jeremić i njegovi poslušnici. 

Zato bi Aleksiću bolje bilo da je u Gračanici klekao i pokajao se za sve muke koje su naneli srpskom narodu na KiM, umesto što pokušava da na njima ponovo politički profitira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

13.06.2022 14:17

Mislim da bi Miroslavu Aleksiću bolje bilo da je u Gračanici klekao i pokajao se za sve muke koje su naneli srpskom narodu na KiM, umesto što pokušava da na njima ponovo politički profitira.