Glišić žestoko odbrusio Zorani Mihajlović! Džaba ste trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama!

Autor:

Vesti

02.06.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pada sneg da zaveje breg već da svaka zverka pokaže svoj trag, kaže Darko Glišić.

Glišić žestoko odbrusio Zorani Mihajlović! Džaba ste trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama!

Foto: TV Pink/printscreen

Ne pada sneg da zaveje breg već da svaka zverka pokaže svoj trag. Članovi Srpske napredne stranke jedva čekaju da ocene svakoga od nas u stranci i sa velikim nestrpljenjem očekuju taj trenutak, izjavio je za Informer, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, komentarišući intervju ministarke energetike Zorane Mihajlović za Novu S.

- A što se tiče onih koji bi preko stranih ambasada da se preporuče za mesto ministra, odmah mogu da im kažem da su se džaba trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama - rekao je Glišić za Informer i dodao:

- Ta vrste preporuke je u stvari preporuka da to ne budu i neće biti. Onaj ko misli da pritiscima i ucenema može nešto da iznudi od SNS-a i predsednika Vučića ili je jeo bunike ili nije normalan. Ovo je slobodna zemlja, slobodnih ljudi koji su rekli koga žele na čelu države i koji su više nego jasno rekli kako ova naša država treba da se vodi - rekao je Darko Glišić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading