NERAVNOPRAVNA BORBA: Tokom sukoba sa njim, nekadašnji MMA borac izvukao deblji kraj - Događaj je mogao da ima i tragičan epilog! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena borba vođena je na privatnom posedu...

NERAVNOPRAVNA BORBA: Tokom sukoba sa njim, nekadašnji MMA borac izvukao deblji kraj - Događaj je mogao da ima i tragičan epilog! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Veliki peh zadesio je nekadašnjeg MMA borca i trenera Klifa Desa

Na njegov posed stigao je nezvani gost. Naime, kengur je ušao u dvorište u nameri da se obračuna sa Desovim psima. Kada je to video nekadašnji MMA borac krenuo je da odbrani svoje ljubimce, ali se u tom momentu razjarena životinja usmerila na njega.

Došlo je do višeminutnog sukoba nakon kojeg je Klif Des zadobio teške telesne povrede.

U izjavi za TV kanal "News 9", Klif Des je povodom svega doživljenog izjavio:

– Želeo sam da zaštitim pse i oteram kengura iz dvorišta, ali počeo je da boksuje sa mnom. Pokušao sam ga udariti štapom, ali se on brzo slomio. Zatim me zgrabio i naneo mi povrede glave i ruke, ugrizao mi je prst. Nisam mogao da se borim jer je imao previše oštre kandže - istakao je nekadašnji MMA borac.

Nakon "tuče" razjarena životinja je ipak napustila poseb, a nekadašnji borac je istakao da mu je ova nenadana borba bila najteža u karijeri.

Dobro je poznata činjenica da su kenguri izuzetno agresivne životinje i da ljudi kada se nađu oči u oči sa njima znaju da neretko izvuku deblji kraj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading