ZORANIN MUŽ UZIMAO PARE: Otkrivamo kako je ministarkin suprug Vladimir izbegao hapšenje

Autor:

Vesti

30.05.2022

18:00

Trebalo da padne u aferi "Železnica" s Miroljubom Jevtićem, koji je u međuvremenu osuđen na godinu zatvora.

ZORANIN MUŽ UZIMAO PARE: Otkrivamo kako je ministarkin suprug Vladimir izbegao hapšenje

ST/D. KADIĆ

Komentari (5)

Loading
Dr

30.05.2022 22:22

Da li je ova zena zaista smatra da su svi budale izuzev nje! Koliko vredi njen doktorat? Koliko vrede njeni strucni i nazovi naucni radovi! Koliko ih ima i gde je i koji implemetirala u praksi. E gospodjo toliko ste u kriminalu da ste prosto pobesneli od kolicine olako stecene imovine! Pa obogatili ste se za vise zivota! Tacnije pokrali ste gradjane Srbije! Da li uopste mozete da shvatite sta znaci odgovornost? Ispade da niste odgovorni za nista! Gde god ste bili sve ste rasturili i upropastili! Pametnom dosta!

Miki

31.05.2022 05:41

Ona je sramota SNS i Vlade Srbije, a ponajvise Predsednika.Onaj ko je postavlja na sve i svasta je ili lud ili mazohista.Ministarka za sve i svasta, ekonomista po obrazovanju, nikada se nije bavila ekonomijom, a da jeste dogurala bi samo do nekog direktorcica u drzavnoj firmi.Nikada nije odgovorila za mnogobrojne afere, ko nju finansira jer je izjavila da platu ministra ne prima.Ko finansira njene plastifikacije i njen mondenski zivot?Ja mislim da to rade nezadovoljni gradjani Srbije bez njihovog znanja i odobrenja.Za dobro drzave i naseg naroda ona ne sme biti deo vlade RS i na bilo kakvoj funkciji niti blizu novca.Jako je lakoma i ukradenim novcem kupuje ljubavnike i lagodan zivot na grbaci naroda.

Dr

31.05.2022 06:30

Koliko je ova zena okruta i zla! Nemilice svojim kontraverznim izjavama pokusava da se napravi haos u politici promovisuci sebe! Dosta je rasturila si sve gde god si bila. Narod te nece i zeli da vise nikada ne budes u politici! Dovoljno si se obogatila sa ledja naroda.

Vlast

31.05.2022 12:08

Tako je to kad mu žena ministarka, "čist" kao suza

Dejan

02.06.2022 08:18

Krmača