Petković poručio: KURTI ŽELI DA UNESE NEMIR! Srpski narod to ne može više da trpi!

Autor:

Vesti

31.07.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Raški je počeo sastanak Petkovića sa Srbima sa KiM.

Petković poručio: KURTI ŽELI DA UNESE NEMIR! Srpski narod to ne može više da trpi!

Foto: Tanjug

U Raški je danas u 16.00 sati počeo sastanak direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića sa političkim predstavnicima Srba sa KiM.

Sastanak se održava u Domu Kulture "Gradac", a prisustvuju mu predstavnici Srpske liste, privremenih opštinskih organa, načelnici okruga, direktori javnih ustanova kao i preduzeća sa KiM.

Sastanak se održava povodom poslednjeg poteza Prištine da od 1. avgusta počne primena odluke da se građanima koji imaju dokumenta Republike Srbije prilikom ulaska na KiM izdaju potvrde kao zamena za dokumenta.

Foto: Tanjug

Petar Petković


Takođe od sutra, kako je najvljeno iz Prištine, počinje primena odluke o zameni registarskih tablica koje izdaje Srbija sa oznakama gradova na Kosovu, u RKS tablice.

Razgovaraćemo o krizi i jednostranim potezima Prišine, izjavio je Petar Petković, direktor kancelarije za KiM na početku sednice, prenosi Alo. 

Foto: Youtube/ATV

Aljbin Kurti

Reč je o najdirektnijim kršenjem sporazuma i pokušaju unošenja nemira u srpske sredine sklanjanjem srpspskih insitucija sa KIM. Kurti to pokušava već duže vreme. Jasno je da to više naš narod ne može da trpi jer je prevršilo svaku meru. Podizanje optužnica, šamaranje ljudi, hapšenje, to su stvari koje su prevršile svaku meru ali i realnost u kojoj vi živite svih ovih godina - kazao je Petković okupljenim srpskim političkim predstavnicima sa KIM. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading