NE ŽELI DA NAPUSTI MARAKANU: Ohi misli samo o Zvezdi i Ligi šampiona!

Autor:

Sport

31.07.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Norvežanin.

NE ŽELI DA NAPUSTI MARAKANU: Ohi misli samo o Zvezdi i Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Ohi sa saigračima iz Crvene zvezde

Norveški napadač Ohi bio je na izlaznim vratima Ljutice Bogdana, ali podvukao je da želi da ostane u Crvenoj zvezdi kako bi doprineo plasmanu u Ligu šampiona.

- Fudbalska kultura i navijači su apsolutno fantastični. Oni pune stadion i kod kuće i u gostima, nije bitno gde igramo, uvek su tu. Morate doći ovde da biste videli i razumeli kakva je kultura navijača. Na stadionu je mnogo više ljudi i koristi se pirotehnika. Svi navijači znaju pesme, a kod nas samo mala grupa. Znam da se u norveškom fudbalu mnogo priča o bakljama i da to ne treba dozvoliti. Ovde imaju te efekte i to stvara bolju atmosferu nego u Norveškoj. Ogromna je razlika između Srbije i Norveške, afmosfera je apsolutno fantastična, navijači su najbolji na Balkanu- izjavio je bivši as Moldea.

On je povukao paralelu između srpskog i norveškog fudbala.

Najbliže što možete da uporedite po pitanju atmosfere je Lilestrem. Posebno u utakmicama protiv Volerenge, ali to dobijate samo kad igraju jedni protiv drugih. Ovde je tako na svim utakmicama. U Norveškoj morate da imate derbi da bi navijači došli na utakmicu, mora da bude nešto posebno. Primer je Geteborg, gde pesmu (Snart skiner Poseidon) peva ceo stadion. Tako je ovde u Srbiji. To je atmosfera koja nam nedostaje u Norveškoj. Ako može u Švedskoj zašto ne bi moglo u Norveško? - rekao je Ohi, pa je istakao koja mu je najveća želja:

Republika

Foto: Starsport

Ohiju prija Beograd

- Moram vredno da radim da bih saslužio mesto u timu. Još nisam uspeo da pokažem svoju najbolju stranu. Uvek sam sebi postavljao ciljeve, a sledeći je da doprinesem ekipi da stignemo do Lige šampiona.

Podsetimo da prvak Srbije prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona igra u sredu na stadionu "Rajmo Mitić", a rival je jermenski Pjunik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading