Ohi se vratio!

Autor:

Sport

15.07.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za navijače Crvene zvezde.

Ohi se vratio!

Foto: Starsport

Ohi Omoižuanfo

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova dočekati Kolubaru na stadionu "Rajko Mitić" u okviru drugog kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković odgovarao je na pitanja medija pred naredni duel.

- Svako prvenstvo je posebno i svako je za sebe. Kolubara nije ista, a ni mi. Svaka utakmica je zahtevna, prednost je što smo imali "dugu" nedelju, mogli smo da odmorimo, radimo i da na miru spremimo utakmicu. Put nam je jasan. Prve dve utakmice kod kuće i otvaranje prvenstva mora da bude sa maksimalnim brojem bodova. To nam je cilj i tome težimo - počeo je Stanković.

Govorio je mladi strateg o narednom protivniku ekipi Kolubare, koja je u prethodnoj rundi remizirala sa kragujevačkim Radničkim na svom terenu.

- Odigrali su dosta korektnu utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca. Mogli su i bolje da prođu. Siguran sam da na svom terenu igraju jedan stil fudbala, a mislim da je u gostima taj stil možda isti, ali malo defanzivniji. Kao celina i tim imaju jasne ideje, zajedno sa Dejanom Đurđevićem koji takmičarski trener, kao i tokom karijere jedan borac, zna da motiviše, pripremi ekipu na najbolji način. Od cele ekipe Kolubare očekujem jak otpor.

Potom je govorio o kadrovskoj situaciji u ekipi.

- Samo na Radovana Pankova ne mogu da računam. Ohi se vratio u trenažni proces, odradio je dva treninga sa nama. Ne verujem da će početi utakmicu, ali da će imati minutažu to je sigurno.

Na pitanje ko će zauzeti mesto “bonus” fudbalera jasan je bio Dejan Stanković.

- Standardan je Strahinja Eraković - nije ostavio prostora za nagađanje.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Istakao je potom popularni Mister da će raniji početak prvenstva omogućiti njegovom timu da tempira formu za početak evropskih kvalifikacija.

- Prateći rezultete koji su bili u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona deluju mi mnogo lepo i dosta nestvarno. Zvezda je to izborila za sebe, povlašćen status u trećem kolu, kao i u četvrtom kolu Lige šampiona. To je Zvezda uspela uz dosta znoja i krvavog rada da bi došla u ovu poziciju. Na nama je velika odgovornost, zahtev i pritisak, ali dobro je što imamo samo prvenstvo da možemo da uđemo u formu za utakmice od velikog značaja za Crvenu zvezdu.

Žreb za Ligu šampiona je zakazan za ponedeljak 18. jula, a Dejan Stanković ističe da će njegov tim biti spreman za početak kvalifikacija.

- Nemam lične želje. Dosta puta smo pričali pred žreb koga bi želeli, pa taj neko dođe i ispostavi se da nije tako kako smo gledali na papiru. Bitno je da mi budemo spremni za bilo kog protivnika - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading