LALATOVIĆ LETI SA KLUPE BORCA? Poznata SUDBINA srpskog trenera u Banja Luci posle BLAMAŽE na Farskim Ostrvima!

Autor:

Sport

15.07.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lalatović ostaje u Republici Srpskoj, uprkos teškom "evro-kiksu".

LALATOVIĆ LETI SA KLUPE BORCA? Poznata SUDBINA srpskog trenera u Banja Luci posle BLAMAŽE na Farskim Ostrvima!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Banjalučki Borac, srpskog stručnjaka Nenada Lalatovića, obrukao se "za sve pare" na Farskim Ostrvima, ali će harizmatični trener zadržati mesto šefa struke.

Borac je eliminisan u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od ekipe B36 Toršavn, iako je na revanš otputovao sa dva gola viška iz prvog susreta.

pak, kako ističe Bogoljub Zeković, potpredsednik Borca, uprkos tom neverovatnom porazu od amatera, Lalatović i igrači imaju apsolutnu podršku uprave.

Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne sme doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, posle smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku.

Zeković je još dodao i da se vidi napredak u ekipi otkad je došao Lalatović i da njegov odlazak ne dolazi u obzir.

Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promene. Videćemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading