Lalatović presrećan posle trijumfa na debiju!

Autor:

Sport

07.07.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešno je srpski trener započeo mandat na klupi Borca.

Lalatović presrećan posle trijumfa na debiju!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Borca iz Banjaluke su novu sezonu otovrili pobedom nad B36 Toršavnom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, što je bio debi Nenada Lalatovića na klupi kluba iz Republike Srpske.

Jako sm srećan, ovo je bila moja prva utakmica na klupi Borca. Imali smo sjajne kretnje i nije lako nositi se u tim duelima sa njima. Postigli smo dva gola, mogli smo još koji. Čestitam mojim igračima na prvom poluvremenu. Očekuje nas teška utakmica u gostima, ali mislim da smo kvalitetan tim - rekao je Lalatović posle utakmice.

Nastavio je maltene u dahu.

Zadnjih 20 minuta smo igrali formaciju 4-4-2 sa dva špica što nam se isplatilo. Jako je teško izdominirati kroz sredinu. Ali, moji igrači su dali svoj maksimum. Ovo je naša prva zvanična utakmica i jako sam zadovoljan.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nastavio je o samoj utakmici.

Danas smo kao kolektiv odigrali jako dobro, bili smo strpljivi, to nam se isplatilo. Danas nije lako nikoga pobediti. Oni su čvrsta ekipa i igraju jako snažno. Dobro smo se nosili sa njima, nisu stvorili neke šanse. Zadovoljan sam sa celim timom. Ne bih izdvajao nikoga iz protivničkog tima. Hvalim moj tim, ja sam trener Borca i siguran sam da će Borac biti sve bolji i bolji.

Potom je prokomentarisao navijače i revanš meč.

Moram da se zahvalim publici, bili su naš 12 igrač. Modriča je sjajan domaćin. Nosili su nas sve vreme i došli smo zajedno do pobede. Mi nećemo da idemo 4 dana ranije, čarter letom ćemo putovati na utakmicu i prilagodićemo se - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading