SUROVO raspršeni snovi Brunovih svraka: Simpatična ekipa, osnovana u pabu, u završnici ostala bez istorijskog rezultata!

Autor:

Sport

14.07.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od nastavka sna.

SUROVO raspršeni snovi Brunovih svraka: Simpatična ekipa, osnovana u pabu, u završnici ostala bez istorijskog rezultata!

Foto: https:/printscreen/facebook.com/BrunosMagpies/

Ekipa Brunovih svraka

Ekipa Brunovih svraka sa Gibraltara posle dramatične završnice ostala je bez plasmana u 2. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Posle pobede na svom terenu od 2:1, ova simpatična ekipica, osnovana u pabu, izgubila je na gostovanju Krusejdersu rezultatom 3:1.

Posle prvih 45 minuta bilo je 1:1. Domaćinima je prednost doneo Hitli u 33, ali je Kašijaro četiri minuta kasnije poravnao rezultat.

Svrake su dugo odolevale u drugom poluvremenu, i činilo se da će uspeti da naprave prvoklasnu senzaciju. Ipak, na njihovu žalost to se nije dogodilo.

 

 

Krusejders je u 80. minutu golom Vinčestera poveo sa 2:1, da bi u trećem minutu nadoknade Burns postavio konačnih 3:1 i prolazak ekipe iz Severne Irske u 2. kolo kvalifikacija.

Tako je, na pomalo surov način, završena evropska odiseja Brunovih svraka, koje su prethodnih dana bile u žiži javnosti medija širom Evrope, zbog svoje izuzetno zanimljive istorije.

I na našem sajtu ste mogli da pročitate sve o nastanku ovog malenog kluba sa Gibraltara, a ukoliko vam je taj tekst slučajno promakao, možete ga pogledati OVDE.

Utešna nagrada za Svrake biće zarada od 150.000 evra, dok će Krusejdersu pripasti duplo više. Ekipu iz Severne Irske u 2. kolu kvalifikacija očekuje duel sa Bazelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading