TEŠKE OPTUŽBE DJB: Šapić mažnjava milione sa raznim izgovorima?!

Autor: Republika

Vesti

27.12.2017

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitrije Majkić, šef odborničke grupe Dosta je bilo na Novom Beogradu, izneo je teške optužbe na račun predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

RepublikaFoto: youtube.com/Dosta je bilo - Saša Radulović
Dimitrije Majkić

On tvrdi da su Šapić i odbornici na Novom Beogradu izglasali osam miliona za održavanje osnovnih škola, a 49 miliona za nevladine organizacije, tačnije, kako on kaže, za Šapićevu organizaciju.

Taokođe, on optužuje predsednika opštine Novi Beograd da planira da uzme kredit od 20 miliona dinara da plati dugove za SC 11. april.

- Sprema se privatizacija SC 11. april. Aca Šapić, DS i radikali glasali su da "11. april" uzme kredit 20 miliona da plati dug za struju i grejanje. Apsurd! Bivša direktorka SC koja je u DS ostavila na računu 25 miliona kad je odlazila, sad glasa za ovu odluku - tvrdi Majkić na Tviteru.

On kaže da bi svi ti odbornici koji su glasali za kredit trebalo da budu žiranti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Šapić

- Tražio sam da se u zapisnik unesu imena svih odbornika koji su glasali za kredit od 20 miliona kako bi postali solidarni žiranti. Pa ne može tako, Šapiću, nismo svi amorfna masa koja samo glasa. Dođi bre, Šapiću, na sednicu skupštine da nas demantuješ. Nema nikog da brani budžet! Gde to ima? - oštar je šef odborničke grupe DJB.

Aleksandar Šapić još uvek nije odgovorio Majkiću na ove optužbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Saran

27.12.2017 13:10

A zamislite sta bi tek radio kao gradonacelnik Beograda! Ne sme mu se dozvoliti da to postane. Beogradjani pamet u glavu.

Ela

27.12.2017 13:23

I on ce da se kandiduje za gradonacelnika, strasno!

grba

27.12.2017 15:47

@Ela - Sta reci a ne zaplakati

Ela

27.12.2017 13:24

Pa to je njemu plan i program za Bg, kako napuniti sebi dzep.