BIRAMO NAJDETE SRBIJE! Pogledajte koja deca su prema vašim glasovima za sada u PRVIH 10 (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15. septembra do 10. oktobra objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji. U izboru mogu učestvovati samo deca iz Srbije, starosti do 10 godina.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Glasanje počinje odmah posle objavljivanja prvih dečjih fotografija i traje do 15. oktobra u ponoć. Glasa se slanjem SMS poruke sa tekstom NAJ (razmak) i redni broj deteta na broj 3333. Cena jedne poruke za MTS i Telenor mrežu je 36,9 RSD (sa PDV-om), a za A1 39,48 RSD (sa PDV-om).

Portal Republika.rs će svakodnevno objavljivati rezultate glasanja, a tok izbora možete pratiti na našem sajtu pod kategorijom NAJ DETE.

Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najviše glasova čitalaca.

Da bi vaše dete ušlo u konkurenciju za izbor najlepšeg deteta Srbije, potrebno je da najpre popunite prijavni formular koji se nalazi ispod teksta kojim dajete saglasnost portalu Republika.rs da objavljuje fotografije vašeg deteta. Popunjeni i potpisani prijavni formular skenirajte ili fotografišite i zajedno sa fotografijama pošaljite na mail adresu: najdete@republika.rs

Rang lista prvih desetoro dece za koju ste do sada glasali glasi ovako:

1. Anastasija Vučković (NAJ 56)

2. Nora Popović (NAJ 20)

3. Sofija Rankov (NAJ 138)

4. Vukan Ilić (NAJ 42)

5. Andrija Bubanja (NAJ 97)

6. Andrej Gavino Bajagić (NAJ 38)

7. Vasilije Mandić (NAJ 18)

8. Višnja Aksentijević (NAJ 190)

9. Vukan Đinović (NAJ 191)

10. Ognjen Radovanović (NAJ 41)

Republika

Foto: printskrin

Prvih šestoro dece na izboru

 

Glasajte za najlepše dete Srbije na portalu Republika.rs

Foto: printskrin

Prvih šestoro dece na izboru

 

NAGRADE

Pobednike, po izboru čitalaca portala Republika.rs, očekuju vredne nagrade. Prva nagrada je letovanje u Egiptu 7 dana za celu porodicu, all inclusive 5 zvezdica. Nagrada može da se iskoristi narednih godinu dana. Druga nagrada je dečija soba u Simpu, treća Pertini Toys puna soba igračaka. Pored glavnih nagrada, učesnike očekuje i mnogo Podravka paketića, Vulkan knjiga za decu.

Foto: Republika.rs

Prvih šestoro dece na izboru

 

NAPOMENE

Iza ključne reči NAJ ukucajte razmak pa redni broj deteta.

Rezultati glasanja i rang lista na našem portalu u kategoriji NAJ DETE ažuriraju se u realnom vremenu odnosno istog trenutka kada se primi SMS poruka od operatera, Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najvećim brojem glasova. Broj SMS poruka sa jednog broja telefona nije ograničen.

Od 15. septembra do 10. oktobra 2021. godine objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji. U izboru mogu učestvovati sva deca iz Srbije starosti do 10 godina. Proglašenje pobednika je 16. oktobra ove godine, a uručenje nagrada 18. oktobra. Najlepšu decu, po vašem izboru, očekuju vredne nagrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading