VUČEVIĆ NAKON SEDNICE GLAVNOG ODBORA SNS: Izborna skupština od 21. do 24. oktobra, nakon nje u najvišim stranačkim organima očekujemo NOVA LICA!

Autor:

Vesti

18.09.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izborna skupština SNS biće održana u periodu od 21. do 24. oktobra, saopštio je danas potpredsednik SNS Miloš Vučević, posle današnje sednice Glavnog odbora stranke.

Republika

Foto: instagram.com/milosvucevic_gradonacelnik

Miloš Vučević

On je novinarima rekao da će izbornu skupštinu činiti 4.000 delegata kao i da se nakon izborne skupštine u najvišim stranačkim organima očekuju nova lica.

Doneta je, kazao je, i odluka o utvrđivanju broja delegata iz svih opštinskih i gradskih odbora SNS na teritoriji Srbije.

Predsedništvo SNS, kazao je Vučević, biće zaduženo da tehnički pripremi i sprovede sve radnje u periodu do održavnja kongresa.

Vučević je istakao i da je SNS pokazatelj svim drugim strankama kako se gaje odnosi u stranci i kako se organizuju unutarstranački procesi.

- Želimo, i takva smo upustva dali, da izborne radnje krenu od mesnih i opšinskih odbora - rekao je Vučević, prenosi Blic.

Istakao je da želi da pokažu demokratiju SNS-a u punom sistemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

18.09.2021 10:55

Sasvim logicno da se Vuciv kandiduje. Ne vidim neku ozbiljnu konkurenciju.

Gagi

19.09.2021 00:42

Puna podrška za kandidaturu Vučiću, ništa manje narod Srbije i ne očekuje.